LINIA MADEIRA - EUCALIPT DE MADEIRA
Puțini știu că eucaliptul de cea mai înaltă calitate se găsește în una din insulele celebre ale Oceanului Atlantic, Madeira. Condițiile dificile de recoltare și reglementările stricte de mediu din Madeira duc la scumpirea producției de ulei de eucalipt și, în consecință, acest ulei nu este la fel de faimos pe piața mondială ca uleiul de eucalipt australian sau ca cel indian, însă uleiul de eucalipt din Madeira are nevoie de o singură distilare pentru a atinge o calitate supremă, în timp ce uleiurile de eucalipt indian sau australian au nevoie de până la trei distilări pentru a atinge aceleași proprietăți. Avantajul unei singure distilări este că ingredientele benefice pentru sănătatea noastră sunt păstrate în ulei.

LINIA MADEIRA DEODORANT

Deodorantul cu ulei esențial de eucalipt din Madeira are un miros revigorant de eucalipt și mentă care menține prospețimea până la 24 de ore. Este bestseller-ul nostru printre sportivi.

Beneficii

 

 1. Deodorantul cu Eucalipt din Madeira are un miros revigorant de eucalipt și mentă care menține prospețimea până la 24 de ore.
 2. Produs unisex: este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 3. Acționează eficient împotriva mirosului de transpirație.
 4. Calmează și protejează zona sensibilă a axilelor.
 5. Se absoarbe rapid și nu lasă urme pe îmbrăcăminte.
 6. Reglează funcţia glandelor sudoripare.
 7. Eficacitate 24 de ore.
 8. Nu conţine alcool, aluminiu sau parabeni.

Contraindicaţii

 1. Intoleranță individuală.

Caracteristici și compoziție

Ulei esențial de eucalipt de Madeira, acid lactic, extract de Salvia Officinalis.

 

Mod de utilizare

 1. Aplicăm o cantitate mică de cremă în zonele axilare după duş, masăm usor.
 2. Se absoarbe rapid și nu lasă urme pe îmbrăcăminte.

 

LINIA MADEIRA ULEI ESENȚIALUleiul de eucalipt din Madeira este un remediu deosebit împotriva răcelii. Este folosit cel mai frecvent pentru tratarea bolilor respiratorii, dar și pentru afecțiuni cronice sau inflamatorii. Este bestseller-ul nostru printre sportivi.

 

Beneficii

 1. Eficient în cazul bolilor respiratorii (precum bronșită, guturai, răceli) dar și pentru afecțiuni cronice sau inflamatorii (precum astmul și febră).
 2. Eficient și în tratarea reumatismului și artritei.
 3. Eficient în tratarea răcelilor severe.
 4. Efect antiinflamator.
 5. Îmbunătățește circulația sângelui.
 6. Ameliorează durerile musculare și menstruale.
 7. Uleiul de Madeira este un foarte bun ulei esențial pentru saună.
 8. Ameliorează crampele.

Contraindicaţii

 1. Nu se recomandă folosirea în caz de intoleranţă individuală la componenţii produsului.
 2. În timpul sarcinii.
 3. Copii sub 4 ani!
 4. În caz de astm bronşic nu se folosesc doze mari de ulei pentru inhalaţii!

Compoziție

Uleiul esențial de eucalipt de Madeira (Eucalyptus globulus), 100%, complex, organic, natural, fără solvenți chimici.

Amestecuri

Uleiul esențial de eucalipt din Madeira este compatibil cu următoarele uleiuri esențiale de la Vivasan:mentă, brad, ienupar, levănțică, citronella, arbore de ceai.

Mod de utilizare

Inhalare fierbinte: Adăugați o picătură sau două într-o oală mare cu apă clocotită. Nu folosiți o cantitate prea mare de ulei de eucalipt deoarece poate avea un efect iritant. Protejați-vă: inhalați aburul cu ochii închiși. 

Inhalare rece: Puneți câteva picături de ulei esențial pe o batistă curată, pe care să o țineți cât mai aproape de nas și inspirați adânc. Repetați de mai multe ori pe zi.

Pentru durerile musculare sau menstruale puneți câteva picături în crema de corp sau într-un ulei de masaj, și să masați zonele în cauză.

Băi: umpleți cada cu apă recomandăm adăugarea a 6-8 picături de ulei essential pe emulgator (sare (1-2 linguri) sau bicarbonat de sodiu (1-2 linguri)

Cum să utilizați difuzoarele de ulei esențial ca un expert?

 1. Alegeți locația: Alegeți o zonă deschisă într-o cameră (aerisită în prealabil) sau un birou cu o suprafață solidă sau o masă. Veți avea nevoie de o priză pentru a conecta aparatul. 

Difuzorul poate fi amplasat pe noptiera de lângă pat și/sau în camera de zi pe un raft solid. Pentru cea mai bună utilizare, evitați plasarea aromadifuzorului în lumina directă a soarelui sau în apropierea unui ventilator.

 1. Adăugați apă: Odată ce ați ales locul. Umpleți difuzorul până la linia de umplere a rezervorului cu apă de la robinet, curată, la temperatura camerei. Cele mai multe difuzoare au o linie de umplere pe interiorul rezervorului de apă sau o cuvă de măsurare, consultați manualul pentru difuzor pentru cantitatea recomandată de apă pe care difuzorul dumneavoastră o cere.

*Dacă nu acordați atenție acestui detaliu difuzorul dvs. poate să nu funcționeze corect.
3. Adăugați uleiuri: Se adaugă 2 picături/5 m2 de uleiuri esențiale în apă.  Puteți experimenta cantitățile de ulei esențial pentru a vedea ce preferați.

Înapoi la Blog

Lasă o întrebare

Moderat