Despre VIVASAN

Vivasan folosește materii prime de cea mai înaltă calitate, de selecție exclusivă. Procesul de creștere este unul complet natural și nu implică folosirea tehnologiilor de inginerie genetică. În plus, materiile noastre prime cresc în zone curate ecologic, în care nu sunt utilizate pesticide și care nu sunt poluate cu metale grele.

Elveția este considerată ca fiind o țară expert în producția de creme funcționale, creme de îngrijire a tenului, cosmetice pentru corp și suplimente pe bază de plante medicinale. În Elveția, există profesia de „droghist” care lucrează cu rețete dezvoltate cu multe secole în urmă. Droghiștii sunt oamenii care explorează puterea naturii: acest lucru ne permite să creăm produse cosmetice cu eficiență ridicată, fără efecte secundare, lucru ce ne-a adus aprecierea clienților din intreaga lume.

Am stabilit o cooperare intensivă și constantă cu droghiștii. Am reușit să îmbunătățim rețetele vechi și să le adaptăm la cele mai noi tehnologii de producție. Ca urmare a activității depuse, putem oferi clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate și cu o eficiență sporită.

Toate fabricile noastre sunt certificate conform standardului GMP. Organismul de control al statului, Swissmedic, monitorizează constant calitatea materiilor prime și procesele de producție pentru binele clienților noștri din întreaga lume.

Viziune, misiune și valori

Viziunea noastră

Siguranța calității marcaProdus în Elveția” înseamnă produse pure din punct de vedere biochimic cu o încărcătură energetică ecologică, care ne apropie de natură. Suntem selectivi în ceea privește furnizorii, originea plantelor (materia primă) și componenta energetică a produselor noastre, iar prin asta menținem stilului de viață sănătos, echilibrat, pentru o viață activă și longevivă a consumatorilor noștri.

 

Misiunea noastră

Suntem preocupați de îmbunătățirea calității vieții prin produse unice pe piață, recomandate atât adulților, cât și copiilor. Producem în Elveția, comercializăm în România și la nivel internațional uleiuri esențiale, suplimente alimentare, produse cosmetice pe bază de plante, de cea mai înaltă calitate, garantând eficiența utilizării lor în viața de zi cu zi.

Valorile noastre

Suntem profesioniști

Avem cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a ne îndeplini misiunea în mod eficient, la standarde etice ridicate, și tindem permanent spre excelență cu scopul de a ne îmbunătăți produsele și calitatea serviciilor.

Suntem respectuoși

Prețuim oamenii, sănătatea, viața și ne demonstrăm respectul acordându-le valoare și importanță.
Suntem deschiși la dialog, colaborări, parteneriate. Echipa Vivasan România are o abordare proactivă în ceea ce privește feedback-ul, sugestiile și sesizările dumneavoastră.

Urmărim cooperarea

Împreună cu autoritățile internaționale competente din statele membre ale Uniunii Europene asigurăm cooperarea între România și Elveția prin obținerea următoarelor certificate: Swiss Medic, GMP, Halal, Paraben Free, Dermatologically Tested, Not tested on Animals.

Suntem responsabili

Suntem de încredere prin aceea că ne îndeplinim responsabilitățile impuse de activitatea noastră, cu promptitudine și fără compromisuri în ceea ce privește calitatea produselor noastre. Produsele sunt 100% originale.

Ne pasă

Acordăm o importanță deosebită planetei și resurselor naturale de care dispune, deoarece este sursa plantelor de calitate. Bunăstarea celor care asigură colectarea plantelor, angajaților și clienților  noștri este una dintre prioritățile companiei.  Ca urmare avem practici sustenabile pentru a sprijini un viitor bogat în resurse.

Practicăm comerțul echitabil

Ne-am luat un angajament față de agricultură ecologică și comerț echitabil. Din 2022 compania susține Asociația Profesională de Aromaterapie (APA).

 

Produsul lunii februarie