Sari la informații produs
1 din 1

VIVASAN BASIC OIL - Ulei de Jojoba

VIVASAN BASIC OIL - Ulei de Jojoba

Preț normal 170,00 lei
Preț normal Preț oferta 170,00 lei
Ofertă Nu mai există stoc
TVA inclus

Uleiul de jojoba de la Vivasan este bogat în aminoacizi și proteine, cu conținut ridicat de vitamina E. Uleiul are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și regenerante. Se absoarbe rapid și profund în piele și în păr, fără să lase urme de strălucire de grăsime. Se poate adăuga în loțiuni, creme, șampoane și balsam cu scopul de regenerare, înlăturând celulele moarte, împiedicând apariția ridurilor fine, vergeturilor și a celulitei.

Volum: 50 ml

Descriere

Beneficii

Proprietăţile uleiului de jojoba sunt condiţionate de aminoacizii prezenţi în compoziţia lui –  de proteină, similară colagenului – o substanţă ceroasă.

  1. Loțiunile, cremele, șampoanele și balsamurile îmbogățite cu uleiul de jojoba regenerează structura deteriorată a pielii, înlăturând celulele moarte, împiedicând apariția ridurilor fine, vergeturilor și a celulitei.

  2. Ceara, din componenţa uleiului de jojoba, învăluie, protejează şi regenerează părul, fiind de un real ajutor în cazul părului fragil, conferindu-i strălucire naturală şi vigoare.

  3. Este renumit prin proprietăţile sale antiinflamatoare, ceea ce ajută la eliminarea hiperemiei şi inflamaţiei pielii în dermatite.

  4. Este instrumentul perfect de reglare -  uleiul este indicat atât pentru tenul uscat, cât şi în cel gras.

Contraindicaţii

1.    Nu are contraindicații.

Caracteristici

Compoziție

Ulei de jojoba 100% natural.

Amestecuri

Cu ce combinăm uleiul de jojoba de la Vivasan?

Uleiul de jojoba poate fi folosit în stare concentrată sau în combinaţie cu un alt ulei vegetal, în proporţie 1:1, precum şi în alte amestecuri cu uleiuri esențiale.

Mod de utilizare

Cum să utilizăm corect uleiul de jojoba?

  1. Se utilizează în formă concentrată sau pentru îmbogăţirea produselor cosmetice (5% ulei de jojoba în creme, loţiuni şi 10-15% – în şampoane şi balsamuri).

  2. Poate fi utilizat în calitate de bază pentru amestecuri cu uleiuri esențiale pentru masaj, măşti, aplicaţii, etc.

  3. Îngrijirea zilnică a pielii - imediat după bărbierit, după expunerile solare şi procedurile acvatice  pielea se unge cu ulei de jojoba concentrat sau în amestec cu alte uleiuri vegetale (avocado, migdale) sau la 1-2 linguri cu ulei de bază se adaugă câte 1 picătură de uleiuri esențiale de portocal şi lămâie.

  4. Estomparea ridurilor din jurul ochilor- concentrat sau în amestec cu ulei de avocado (1:1) în calitate de bază: la 1-2 linguri câte 1-2 picături de uleiuri esențiale de patchouli, iasomie, trandafir. Se aplică pe zona din jurul ochilor de 1-2 ori pe zi.

  5. Ten extenuat - La 1-2 linguri de ulei de jojoba se  adaugă 1-2 picături de ulei esențial de patchouli.

  6. Pierderea elasticităţii, cicatrici şi vergeturi - zonele respective se ung cu un ames ulei de jojoba  sau în amestec cu alte  uleiuri vegetale sau cu adăugarea la 1-2 linguriţe de ulei de bază 2-3 picături de ulei esențial de rozmarin şi câte 1-2 picături de ulei esențial de lavandă şi de neroli sau trandafir.

  7. Celulită - în formă concentrată sau în amestec cu adăugarea la 1-2 linguri de ulei de bază câte 2-3 picături de uleiuri esențiale de mușcată, ienupăr, portocal, lămâie şi fenicul sau levănțică, patchouli, rozmarin. Pentru masajul zonelor problematice ale corpului.

Îngrijirea părului - cu 10-15 minute înainte de spălare, la rădăcinile părului se aplică ulei de jojoba sau şampon îmbogăţit cu ulei de jojoba, se masează şi se fricţionează uşor.

Vezi detaliile complete
1 din 3