Anunturi, Evenimente

Transe inmiresmate

Începând cu luna martie 2018 vă propunem să continuăm călătoria noastră în lumea aromelor, ghidați de Virginia Fetinca și Angela Laur.

Angela si Virginia si-au unit puterile și experiența de vindecare si au creat pentru voi SERILE ÎNMIRESMATE, pe care le vor lansa  la inceputul lunii MARTIE 2018, din DIMENSIUNEA AUTOVINDECARII.

Virginia: „Am pus pus impreuna doua ingrediente magice: meditatia ghidata si uleiurile esentiale, si am creat un instrument de curatare si incarcare energetica si psiho-emotionala foarte puternică. Pentru mine, hipnoza este unealta de mare precizie care te ajută să ajungi repede și ușor la cauza problemelor și bolilor și să o elimini, deblocând energia ți emoțiile captive din celule”.

Angela: „De ce miresme? Pentru că doar miresmele, aromele uleiurilor esențiale naturale ne conectează la subconștientul nostru, la memoria celulară, la Sinele nostru. Pentru că prin intermediul aromelor putem accesa informația uitată, stocată sau ascunsă adânc în memoria noastră. Acea informație care ne-a produs durere sufletească și pe care am ascuns-o. Dar problema a rămas nerezolvată, astfel aceste emoții nerezolvate, netrăite stau la baza bolilor noastre, stau în calea fericirii și bucuriei din viața noastră”.

SERILE  ÎNMIRESMATE vor fi întâlniri la ceas de seară, în fiecare miercuri, unde vom medita împreună, ne vom explora subconştientul şi trecutul şi ne vom elibera de energiile blocate în corpul nostru, încărcându-ne apoi cu energie proaspătă, pozitivă, regeneratoare. Pe tot parcursul acestui proces de autovindecare vom fi ghidaţi şi susţinuţi energetic de spiritul înmiresmat al plantelor.

Cei care nu sunt din Bucureşti, vor putea fi alături de noi în spirit şi în simţiri cu ajutorul CD-urilor – TRANSE  ÎNMIRESMATE.

Următorul pas va fi să pătrundeţi şi să sondaţi adâncurile profunde ale UNIVERSULUI DETOX, care vă oferă primul nostru RETREAT DE DETOX EMOŢIONAL la sfârşitul lui martie 2018!

Cadoul nostru pentru voi la acest sfârşit de an şi de etapă este prima TRANSA ÎNMIRESMATĂ din seria 2018: ÎNCARCĂ-TE CU ESENŢA BUCURIEI! În acest moment ea este sub formă de fişier audio, dar din martie 2018 transele noastre vor putea fi achiziţionate ca CD-uri.

TRANSELE ÎNMIRESMATE sunt îmbinarea perfectă dintre uleiul esenţial şi meditaţia ghidată, o metodă magică de curăţare psihoemoţională şi de încărcare cu energie nouă, proaspătă, pozitivă și regeneratoare. Virginia şi Angela şi-au combinat puterile vindecătoare și experienţa pentru a vă oferi soluţii rapide şi eficiente şi unelte meşteşugite ca să vă transformaţi interior şi să vă renovaţi viaţa.

Uleiul esențial de PORTOCAL – ESENŢA BUCURIEI

Am creat transa ÎNCARCĂ-TE CU ESENŢA BUCURIEI pentru voi, pentru a vă putea elibera de toate emoţiile care nu vă lăsă să ancoraţi energia bucuriei în celule. Mireasma de portocal vă va ajuta mai întâi să pătrundeţi în subconştient şi să descoperiţi ce vă blochează entuziasmul şi pofta de viaţă, apoi vă va susţine energetic ca să puteţi elibera energiile toxice de la nivel celular. După aceea veţi fi ghidaţi să vă repoziţionaţi faţă de problemele şi situaţiile dureroase din viaţa voastră şi veţi dobândi un instrument interior extrem de util pentru a putea gestiona mult mai eficient provocările vieţii de acum înainte.

Indicaţii cum să lucraţi cu uleiul esenţial de portocal: se aplică 1-2 picături pe chakra plexului solar în sensul acelor de ceasornic. Toate uleiurile pot fi folosite şi în felul următor (concomitent cu aplicarea pe corp) – se pune o picătură în palme, se freacă palmele bine şi se setează intenţia (ne gândim ce dorim să obţinem), inhalăm din palme, după care începem transa.

Indicaţii pentru transă: poziţia pentru transă este fie poziţia clasică de meditaţie cu picioarele încrucişate, fie poziţia şezând pe un scaun cu picioarele pe sol fără să le încrucișați şi cu spatele drept. De asemenea, puteţi să staţi întinşi pe spate cu palmele în sus fără să încrucişaţi mâinile sau picioarele. Dacă staţi întinşi, vă puteţi acoperi cu o păturică şi ar fi bine să aveţi şerveţele la îndemână. Este important să nu vă inhibaţi emoţiile şi să vă daţi voie să le eliberaţi!

Recomandări:

Puteţi face transa ori de câte ori vreţi să vă ridicaţi vibraţia şi să vă regăsiţi bucuria vieţii.

 ASCULTĂ TRANSA: ÎNCARCĂ-TE CU ESENŢA BUCURIEI

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *