Anunturi, Evenimente

Urari de an nou

Stimați membri Vivasan,

 

un an palpitant 2018 se apropie de sfârșit. În primul rând, aș dori să mulțumesc tuturor clienților Vivasan pentru loialitatea de care au dat dovadă în 2018. Sper că am reușit să le îndeplinim toate dorințele. Doresc să mulțumesc cu cea mai mare căldură tuturor membrilor Vivasan, liderilor Vivasan și top liderilor Vivasan. Fără implicarea și entuziasmul lor Vivasan nu ar fi putut încheia anul 2018 atât de bine. În cele ce urmează aș dori să vă prezint în câteva cuvinte punctele culminante ale anului 2018.

 

  • Am finalizat cu succes integrarea magazinului nostru online în sistemul de facturare. Acum toți membrii Vivasan au posibilitatea de a clădi o afacere la nivel global. Fie că vorbim de comanda de produse, înscrierea de noi membri Vivasan sau construirea unui depozit virtual, totul este posibil. La acest moment, în magazinul nostru online au fost deja integrate șapte limbi. În anul care vine vom adăuga și alte limbi.
  • Vivasan Design Shops s-au dezvoltat foarte bine în acest an și au avut un puternic ecou pozitiv în rândul membrilor Vivasan.
  • În a doua jumătate a anului 2018 am extins depozitul de la Viena și astfel am putut rezolva cu success problemele de livrare din prima jumătate a anului 2018.

 

Și anul 2019 va fi un an cu multe și interesante puncte culminante.

 

  • Vom continua extinderea Vivasan Design Shops în diverse țări, cu accent pe Europa.
  • Vom introduce Vivasan Academy pentru top lideri și viitori top lideri.
  • Gama de îngrijire a feței Vivasan va fi extinsă cu încă o linie: Vivaderm Med.
  • Va fi introdus un nou produs revoluționar anti-rid, Biotuskin.
  • Vom continua extinderea a tot ceea ce înseamnă terapie prin arome.
  • Vom aduce pe piață noi suplimente alimentare.
  • În cursul anului următor vom distribui marca noastră sub licență Artemis nu doar prin intermediul Vivasan Design Shops și magazinul online, ci și prin depozitele noastre.

 

Țelul meu suprem este de a stârni entuziasmul clienților noștri cu privire la produsele noastre. Pentru mine este deosebit de important să mă asigur de succesul partenerilor noștri Vivasan în așa fel încât aceștia să își poată îndeplini visele și obiectivele.

Doresc tuturor clienților Vivasan și partenerilor Vivasan un an 2019 plin de succese. Vă doresc dumneavoastră și familiilor dumneavoastră multă sănătate și noroc.

 

Al dumneavoastră,

 

Thomas Göttfried

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *